Prima pagină

Bine ai venit

Crama Şarba

Odobeşti Vinex

crama sarba

Ținutul Șarba Odobești, unde se află Crama Șarba, este situat pe dealurile Arcului Subcarpatic; vița-de-vie sa răspândit până în pădurile Mănăstirii Crăciuna și în vârful Măgura Odobeștilor. Expunerea excelentă la soare est și sud-est, conferită de poziția sa geografică, caracteristicile solului și umiditatea echilibrată fac din vinurile acestei moșii viticole cel mai sublim produs al naturii și al omului. Soiurile Șarba și Galbenă de Odobești sunt soiurile reprezentative care s-au adaptat cel mai bine.
IMG_1504
Descopera

Un nume bun este mai scump

DECÂT O MOȘIE

descopera povestea noastra

Crama Sarba, o podgorie amplasată în inima unui peisaj rural pitoresc, și-a început călătoria cu viziunea de a crea vinuri excepționale care întruchipează esența pământului. Înființată de o echipă pasionată de oenofili, povestea Crama Sarba se desfășoară în mijlocul dealurilor și solurilor fertile, unde uniunea dintre tradiție și inovație dă viață fiecărei sticle.
IMG_1757
Vizitează-ne

Vizitează-ne

Vizitează-ne

VIZITEAZA CRAMA SARBA

Viziteaza podgoria Sarba Odobesti unde vei descoperi bazele acestui soi, dar si istoria Cramei Şarba din 1897 până în prezent.
IMG_7841